June 21, 2010

Family Day PROSBOC JHR 2010

June 21, 2010 5
Salam all,

fuhh..last week adalah minggu yg agak penat sbb byk sgt agenda n msalah yg berlaku..tp antara yg ter'best' di lalui adalah menyertai Hari Keluarga Kelab Pemilik PROTON SAGA BLM (PROSBOC) Zon JHR 2010 di Teluk Sari, Endau. Mmg agak best laa sbb dapat jumpa kawan2 dan juga xdilupai dengan kehadiran Presiden PROSBOC Malaysia, En. Yusnizam Arbain. Agak berbesar hati sebab Presiden sudi turun ke Segamat dan menyertai konvoi kecil Zon Segamat ke Teluk Sari.

Ape2 pon.. gambar gue masuk paper lagi wokk.. huhu...Jutaan terima kasih dan tahniah kepda Pimpinan AJK Zon JHR, Urusetia Program dan Peserta2 Family Day.. 1 PROSBOC 1 MALAYSIA!!..




May 28, 2010

Kursus Motivasi & Kepuasan Bekerja MPOB

May 28, 2010 1
Salam,

dah lame nyer xmenulis dlm blog neh.. sungguh lame.. tp akhirnya dapat jua masa untuk diluangkan.. kali neh nk menulis sbb ader laa dlm bulan lepas..aku dihantar berkursus..yer aku dihantar berkursus setelah 5 tahun aku keje...akhirnya aku dihantar jua berkursus..igtkan kursus ape..rupanya kursus Motivasi & Kepuasan Bekerja..

rupenya aku neh kurang motivasi ke?..haha..itulah anggapan aku pada awal dpt taw psl kursus neh..then puas laa menyiapkan brg2 utk kursus..skali tu bile jer sampai kat Palm Spring Resort, PD, rupa2nya aktiviti kursus lebih menjurus pada outdoor..dengan itu..mmg best laa kursus neh.. sbb kan..dapat main paintball n 1st time aku memanah..mmg best!!..pergh..kalo nk citer laa kan..mmg penuh nnt..haha..soo conclude jer laa smua kan.. kalo nk tgk gambo..dlm FB ader..leh tgk kat situ..tp yg paling best?..gambo aku masuk paper..haha..sungguh..masuk paper..xcaye?.. tgk gambo kat bwh neh k?...


March 29, 2010

Black Ice

March 29, 2010 1
hehe.. just for the viewing pleasure.. the new look for Black Ice..




inilah kereta kesayangan aku..

Lama Menyepi..

Assalamualaikum,

agak lama jua aku menyepi.. dah lama sgt xde entry dlm blog aku neh.. hehe.. minta ampun dan maaf laa pada sapa2 yg menantikan ye?.. kerja yg makin menimbun n pelbagai ragam dan masalah yang melanda diri ini.. skrg alhamdulillah dah ok laa sket...

pelbagai dugaan dan cabaran yg aku lalui sepanjang awal tahun neh.. macam2 kalo nk citer.. jenuh nk menaip.. tp apa2 pon aku tetap memanjatkan kesyukuran aku ke hadrat Allah SWT kerana masih menyayangi diriku dan juga ahli keluarga aku..

1hb Mac adalah birthday ayah.. happy birthday ayah!!.. 20hb Mac adalah birthday Mama.. happy birthday mama!!.. hope mama happy dgn present yg diberikan.. alhamdulillah.. ader rezeki untuk kami satu family.. n 16hb Mac aritu.. buat tahun ke-5 aku sain kontrak aku dgn MPOB lagi.. xpe lah, walaupun kontrak.. aku tetap bersyukur sebab masih lagi ader keje n masih lagi leh dapat rezeki halal.. alhamdulillah n insya'allah... ape2 pon aku tetap bersyukur atas segalanya..
 
CikLiE bLoG~~ ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates